UVI

Jag misstänker en urinvägsinfektion.... Ska utredas imorgon. JÄVLAR I HELVETET!

Tillbaka med flera fittproblem.

Nu har jag inte uppdaterat bloggen på över ett år och lite till så jag tänkte att det var dags. Nytt perspektiv. Nya problem. Mens, flytningar, könsdrift och framförallt: fittproblem!
Vi kan börja där vi avslutade. Jag tog ur p-staven, körde hormnfritt ett tag och började än en gång käka p-piller. Eftersom jag blev en cp-kärring med hysteriska utbrott med knivar mot halsar (mest i tanken) m.m. så bestämde jag mig för att det räckte. Nu jävlar skulle det bli ändring och hormonfria alternativ skulle utprövas. Så en vacker dag satte jag in en kopparspiral. Smärtan var ett faktum och jag föreställde mig hur det skulle vara att brinna i helvetet, förmodligen skönare än den känslan.

Kopparspiral. Aj?


ANYHOW!
Eftersom det knullas runt alldeles för mycket vid det här tillfället i mitt liv så är fittan en central del som borde få uppmärksamhet här på internet. Nu har jag fått problem. Det rinner bokstavligt talat ur helvetetshålet på mig. Jag har äckliga flytningar som luktar mutta, mutta och åter mutta.
Det går inte att beskriva i ord, så jag tog en bild istället:
Flytning i vit trosa. Note to self: använd aldrig vita trosor igen.


Nu får vi se hur det här artar sig. Trosskydd ger mig klåda i den här värmen och tvättstugan är alltid full. Jävla fittsaft. Jävla ägglossning. Jävla fitthorerier. Kan man inte få vara normal med sitt könsorgan ibland?

RSS 2.0