Uppföljning av det trasiga kisshålet och den förödande svampinfektionen

Nåväl. Urinvägsinfektion var det. Släpade min kliande och svidande mutta till vårdcentralen efter att jag inte kunde kissa som jag skulle. Jag blev snurrig, skrek rakt ut och förbannade mitt jävla kisshål när jag satt på toaletten. Tillslut så gav jag upp och kunde inte bota infektionen på klassiskt skogstrollsmanér med tranbärsdricka.

Ett tips är att när det kliar, svider, har svårt att börja kissa och det svider i slutet när du kissat, så ska du ha en spegel med dig så du kan titta om din kissöppning i fittan är röd. Då är du nästan hundra procent säker på att duhar en urinvägsinfektion. Gå därför alltid till vårdcentralen: annars kan du bli steril. Visst, det kanske inte är dags för oss cepen att producera fler fittungar till världen, men det är ju ett dåligt tillvägagångssätt.

Anyways, i was just fucking this tree, och såg mitt kisshål i min spegel. På vårdcentralen fick jag kissa på en sticka och sen blev penicillinet mitt efter att jag pungat ut 128 kronor som jag egentligen inte hade.
De andra problemen med de små prickarna kring fittöppningen var ju inte urinvägsrelaterade. Antagligen så är jag för frikostig med att öppna fittan till konstiga och demolerade män i min vardag, eller så hade jag bara en konstig ph-balans i underlivet, jobbat mycket, svettats om fitthålet och tvättat mig för mycket. Ergo, svamp. Jag gick och slängde ut ännu mer pengar som på ett receptfrittt svampmedel som finns på apoteket, Pevaryl, och det var en upplevelse vill jag säga. Jag kände att jag förtjänade något lyxigt, istället för att kladda in fittan med en massa yohurt som jag brukar göra annars. Om nom.

Pevaryl-förpackningen jag köpte innehöll tre dagars behandling med vagitorier. Dessa vagitorier ser ut som vita godisraketer som man skjuter lååååångt upp i härligheten med fingrarna. Det liknade smått en liten onanisession när jag satt där med den lilla vita tampongliknande smältgodisen och pillade upp den så långt jag kunde i hålet. Det stod faktiskt så på pappret. Men jag var ju inte klar där, eftersom jag fick en kräm med i förpackningen så stod det uttrycklingen att jag skulle: gnida in krämen på det svidande området. Och det var ju hela muttan. Vafan tänkte jag och klämde ut en stor klick som jag sedan, bredbresandes liggandes i min säng började smörja in kring mitt kliande fitthål och rödrosiga muttläppar och ja, det brännde lite.

Efter tre dagar var jag av med svampen, urinvägsinfektionen och de stora problemen jag hade i min fittas vardag. Men krämen använde jag lite längre än så, eftersom annars kunde svampen komma tillbaka. Onani - självläkelse - befrielse.

Pevaryl Depot, mycket effektiv och njutningsfull.

Kommentarer
Postat av: Anonym

ditt jävla äckel

2010-09-20 @ 00:58:26
Postat av: Anonym

du är bäst! jag vill höra mer och se mer bilder. du är så jäkla skön och mänsklig och jag gillar verkligen det du skriver. kram!

2010-09-22 @ 13:07:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0