Tjena

 

Detta är en papperstuss efter en torkning på toa

 

 

Allmänt:

Idag har jag haft mens i 8 dagar i streck. Varje gång jag torkar mig när jag kissat & eller bajsat så är pappret fyllt av mer blod än vad som är normalt för 8e dagen med mens. Jag orkar inte använda tampong eftersom det gör lite ondare än vad det brukar att sätta in den och ta ut den, så jag använder alldays trosskydd med två droppar istället för en halv. Jag orkar inte gå runt och känna att jag har en jävla blöja runt fittan och prassla vart jag än vänder mig. Nåväl. 

 

Humöret:

Vad tror du? Inte direkt på topp iallafall. Jag orkar faktiskt inte knarka ipren eller något annat åtta dagar i streck för att den malande jävla hunden ska sluta bita i mina byxben. Jag är elak, sur och irriterad på omgivningen och fittans jävla problem slutar aldrig att förvåna mig. Blöda blöda blöda, undrar när värken slutar och friden infinner sig.

 

Kuriosa:

Billiga trosskydd på MatÖppet, 20 kr paketet, mitt vanliga märke, skitbra att jag kan använda 10 stycken om dagen utan att skämmas, för de kostar inte mycket per styck. Igår blödde jag ner sängen så nu sover jag bara med tampong. Fk u om det är farligt, jag orkar inte ha ytterligare en säng med blodiga fläckar som jag vet kommer ifrån min smutsiga fitta. 

 

, , , , , ,


Kommentarer
Postat av: alexhar haft samma problem åk till läkaren och få blodersättande el tabblettermen du har inte haft som jag har haft

så ta det lungt det är normalt att få sånna perioder ibland. man kan ha det så länne pga p staven så ta bort den, den kan ge obalans i underlivet så då kan du blöda mer än normalt.är du orolig så gå till gyn. mvh Alex.

2011-01-11 @ 13:25:48
Postat av: Niklas van herbert

Fyfan vilken blodig fitta du måste ha =) är det gött att dra fingret emellan och få en riktigt blodig kaka där som man kan äta på nätterna?

2011-01-17 @ 23:28:29
Postat av: ARCHMED ABDULKARIM

haha fint inleg först du skriva att du BARA har tampong på natt , sedan avslutar du med att säja att det ej orkar ha tampon så du sova utan och blöda ner lakanen :D DITT LILA FIT-TROLL !Kom til mig ja kan knula i din arsel hårt sim fan!sen ja tar och ronka opp den och dra på en kamel som i min land

2012-01-13 @ 19:18:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0