På det elfte ska det ske?

Eftersom jag tycker så mycket om er som läser min blogg så tänkte jag bjuda på TRE (3) bilder idag! I full storlek också!

 

Alla mina mensstoppare idag. I ordning of appearance
(den sista jag har på mig i skrivande stund hihi)

 

Allmänt:

Idag är dagen då mensvärken inte kändes. Idag är dagen då kvällsbindan inte är full. Idag är nog dagen då mensen har gått över. Jag sov med tampong inatt faktiskt, och när jag skulle dra ut den imorse så var den så full att den överraskande ploppade ut av sig själv och det rann blod på fingrarna, handflatan och rätt ner på handleden. Herregud tänkte jag just då, skulle den aldrig sluta? Så jag satte in en tampong till och efter 4 timmar var den lika full. 

 

Min nattplugg i fittan. överfull och i en annan vinkel

 

Humör:

Jag har mått från och till ganska bra. Sexlusten kom tillbaka idag, jag är väldigt lycklig. Jag som brukar vara the sexmachine när jag har mens har haft så mycket blodförlust att jag inte orkat mer än två-tre gånger på 12 dagar. Blir alltid lite glad när jag får droppa mensblodsblandad sperma på min pojkväns mage. Sen kleta in mig i det en stund innan jag går och duschar av mig. 

 

Andra tampongen under dagen, inte lika intorkad som den föregående

 

 

Kuriosa:

Dessa mensskydd har jag använt idag: 

  • Tampong med fyra droppar (under natten)
  • Tampong med tre droppar
  • String-trosskydd med en droppe
  • Trosskydd med två droppar
  • Trosskydd med två droppar

För att försäkra mig om att det inte skulle droppas något blod från tampisen på mina allt för snygga stringisar när jag var ute och gick så satte jag dit en av mina hemska string-trosskydd. Fyfan de skar in i mitt arsle och när jag lite diskret ute på stan sådär skulle dra lite i trossnöret ut ur arslet så satt skyddshelvetet fast i FITTHÅRET! Fattar ni?! Ont som satan gjorde det. Dags att raka sig har jag hört...

 

, , , , ,


Kommentarer
Postat av: jag är en kukan

du är också fittan

2011-04-12 @ 18:03:29
Postat av: !!

hallå är du typ äcklig eller någonting för om du hade varit desperat så hade du ju fan inte lagt ut såna bilder för, jag är nog nästan helt säker på att killar tycker att det är jävligt osexigt och avtändande!

asso fan vad äcklig du är !

SKAFFA DIG ETT LIV FÖR HELVETE !

Din fucking äckliga menshora.

2011-04-30 @ 00:26:01
Postat av: Leila

Gott. ska oxå lägga ut bilder på mitt mens. kvinnligt.

2011-05-02 @ 11:09:25
URL: http://leilajelassi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0